• 01 af 09

  DIY Stenciled Basket Project

  Som alle mine kolleger DIY fanatikere ved, gør det-selv-sindet altid ved konstant søgning efter noget nyt at gøre. Vi kan finde nye projekter næsten hvor som helst, da de mennesker, der bor sammen med os, ved alt for godt. Det kan være så lille som nogle coasters eller et sæt viskestykker, eller hvis vi ikke kan finde noget lille, kan det være så stort som et helt rum. Når det sker, er det altid meget specielt, fordi et stort projekt altid betyder mange små også. Faktisk er det næsten præcis den situation, der førte til mit nuværende projekt. Det hele begyndte med mig på udkig efter mere plads i mit hjem, hvor jeg kunne tackle nogle større håndværksideer. Jeg havde ikke held med at finde plads i min lejlighed, så jeg besluttede at lave nogle. Jeg var ved at omdanne mit værelse til et håndværksstudie og fandt ud af, at jeg manglede noget i mine lagerindstillinger. Jeg bor i en leje, og jeg tøver med at tilføje hylder til væggene, så jeg valgte stand-alone møbler for at tjene som opbevaring. Jeg købte en kiste af -drager og en bogreol til at gemme alle mine håndværkstilbehør. Det var her mit store projekt startede mig på noget nyt, mens jeg tvang mig til at løse et problem, der allerede var ret gammelt. 

  Den gode nyhed er dette: den kommode, jeg købte, gør underværker. Lige siden jeg tog den op, er jeg begyndt at organisere emnerne i skufferne efter kategori, hvilket holder mig meget mere organiseret. Jeg har normalt masser af odds og slutter tilbage fra projekter og organisering af dem har altid været tidskrævende og kedelig og dybest set bare en reel smerte. Hvad kan jeg sige? Vi har alle vores foretrukne dele af DIY processen, og rydning er bare ikke en af ​​mine. Jeg er næsten altid tilbage med skåret stykker mønstret papir, små mængder garn, tilfældige knapper, pompoms, trim og andre forskellige ting. Når det kommer til at beskæftige sig med disse ting, foretrækker jeg faktisk at holde de resterende forsyninger ud i det åbne, så de er overhovedet, når den næste gang er, at jeg er klar til at tackle et nyt projekt. Tanken bag strategien er at narre mig til at bruge nogen resterende rester først før du går til nye forsyninger i skufferne eller går ud til butikken igen for at købe mere. Ulempen har altid været de bunker af tilfældige ting, som jeg har lagt om, hvad som helst af mit hjem var det udpegede DIY-område for det sidste projekt, jeg gjorde. Men nu da jeg ville have et værelse afsat til alle mine kreative bestræbelser, så jeg muligheden for at bringe en meget tiltrængt organisation til de sidste trin i min proces og til mit hjem i tiden mellem projekter. Selvfølgelig havde jeg prøvet denne slags ting før. 

  Fortsæt til 2 af 9 nedenfor.

 • 02 af 09

  Inspiration

  I et stykke tid holdt jeg de forskellige forsyninger oven på brystet af -drager i en bakke. Men det tog mig ikke lang tid at indse, at denne løsning ikke ville arbejde på lang sigt. Bakkerne fik tingene til at fungere sjusket, og jeg blev hele tiden omorganiserende skiftende bunker. Værst af alt gjorde det absolut ingenting for mig, da jeg ledte efter noget specifikt. Efter at komme af med bakkerne besluttede jeg at begynde at bruge en gaveæske til at gemme disse ting, men igen måtte jeg indrømme, at jeg stadig ikke rigtig fik det, jeg ønskede. Mens det fungerede bedre end skufferne havde, efter nogle få projekter fandt jeg ud af, at det hurtigt blev for lille til mit voksende sortiment af hjemløse knick knacks. Jeg tænkte på, hvad mit næste forsøg ville være, og jeg regnede med, at en lagerkurv ville være en bedre løsning. Men selvfølgelig ønskede jeg ikke bare den typiske nylonversion. Jeg ønskede noget mere dekorativt og farverigt, så jeg begyndte den måde, jeg altid gør – med en søgning online for muligheder. Mens jeg kiggede på et af mine foretrukne tøj og hjemindretningssider, Anthropologie, kom jeg over denne smukke forgyldte bambuskurv og faldt håbeligt i kærlighed. Alt det tidspunkt jeg tænkte på det, kunne jeg bare se det sidde pænt på mine brystkasser med det guld-hvide design. Jeg forlod stedet, men kunne ikke få billedet af kurven på mit skrivebord ud af mit hoved. Jeg var så besat, at jeg selv drømte om dem den aften. 

  At sige, at jeg elsker guld er en smule underdrivelse. Jeg har guldsmykker – masser af det – at gå sammen med mine guldsmykker, guldhøje hæle, guldbestik, guld marokkansk-inspirerede poufs, lysestager og endda en guldbar vogn. Jeg gik faktisk så langt som at male min indrejse på min sidste plads i guldstriber. Så med så meget guld i mine øjne var jeg fristet til at købe kurven på stedet. Men heldigvis føler fornemmelsen; Jeg vidste, at jeg var nødt til at holde fast i mit budget, hvilket ikke ville dække omkostningerne. Udover hvilke der er flere sjove måder at få de ting, jeg elsker at se online. Så i stedet besluttede jeg at besøge nogle hjemmebutikker med håb om at finde noget tættere på mit prisklasse. Jeg søgte højt og lavt, og mens jeg ikke fandt et design svarende til det, jeg ønskede, skød jeg en almindelig hvid kurv. Jeg var begejstret for at finde en vævet kurv til salg til en meget overkommelig pris, men bummed fordi den manglede gulddetaljerne. Men da jeg stod i gangen og argumenterede for mig selv om jeg skulle sætte kurven tilbage på hylden på grund af sin mangel på guld, gik DIY-lampen i mit hoved endelig til virkelighed. Jeg indså pludselig, at den eneste fornuftige ting at gøre ville være at tage et skud ved at tilføje mit eget guldmønster. Jeg prøvede det, og det virkede ikke kun, jeg havde så god tid med projektet, at jeg var nødt til at dele det med dig her. Så her er mit påtag, hvordan du kan lave dine helt egne dejlige, guldstensilke-kurve fra en grundlæggende hvid version. 

  Fortsæt til 3 af 9 nedenfor.

 • 03 af 09

  Saml dine forsyninger

  Dette projekt er faktisk ret simpelt og ligetil. Når du først har fået den grundlæggende ide, er resten alt et spørgsmål om gentagelse. Bedst af alt er resultaterne bare vidunderlige. Nedenfor er en liste over de forskellige materialer, som du skal oprette din kurv:

  • Hvidvævet blik lagerkurv (lignende version her) 
  • Stencil (lignende version her) 
  • Guld akrylmaling 
  • Stencil pensel 
  • Lille pensel med smal spids 
  • Guldblad
  • Guldbladlim 
  • Maskering / malerens bånd (ikke afbildet)

  Fortsæt til 4 af 9 nedenfor.

 • 04 af 09

  Tape Stencilen på plads på kurven

  Begynd med at tape din stencil på plads på din kurv ved hjælp af maskering eller malerens tape. Det er en god idé at anvende tape rundt om kanterne på flere områder. Dette vil sikre, at stencilen ikke skifter rundt, mens du male og ødelægge designet.

  Fortsæt til 5 af 9 nedenfor.

 • 05 af 09

  Begynd maleri i stencilen

  Når din stencil er sikker, skal du dyppe din stencilbørste i guldmaling, og sørg for at afværge et overskud. I modsætning til regelmæssig maleri, hvor du vil bruge en strøgteknik, kræver stenciling dig at flytte børsten i en op og ned bevægelse over mønsteret. Tænk på din børste som at komme ned fra himlen vinkelret på mønsteret.

  Fortsæt til 6 af 9 nedenfor.

 • 06 af 09

  Komplet, fjern og gentag

  Udfyld stencilmønsteret over kurvens enkelt overflade og løft forsigtigt stencilen væk, mens malingen stadig er våd. Forsøg dig ikke at smøre mønsteret og lade det tørre. Gentag på de øvrige 3 sider af lagerkurven. Og hvis du får et par pletter, skal du ikke bekymre dig. Vores næste trin hjælper med at skjule det, så det ser ud som om det er en del af mønsteret!

  Fortsæt til 7 af 9 nedenfor.

 • 07 af 09

  Tilføj lim til guldblad

  Her er hvor den sjove del starter. Det er på tide at få guldet til at falde på, når du har stenciled hele kurven, og malingen er helt tør, det vil sige.

  Brug din lille pensel med en fin spids, begynd at anvende guldbladlimmen på dit stencilede mønster. Du vil gerne spore over dit mønster med limen og forlade lidt, så det bliver klæbrigt ifølge din lims retning.

  Fortsæt til 8 af 9 nedenfor.

 • 08 af 09

  Tilføj guldblad

  Når din lim er klæbrig skal du bruge guldbladet oven på mønsteret og lade det tørre. Efter bladet er tørt, gnid overfladen med fingrene for at fjerne overskydende. Du vil ende med smukke guldfløjter i dit mønster og en guldfingerbonus! Du kan tage dette mønster så langt som du vil ved at tilføje niveauer af stencils eller endda bruge dine malere tape og guldmaling for at tilføje linjer mellem niveauerne. Det er helt op til dig!

  Fortsæt til 9 af 9 nedenfor.

 • 09 af 09

  Organiser og beundre

  Nu kan du gemme diverse varer på rækkevidde, men ude af betragtning og beundre denne smukke guld stenciled kurv i stedet. Du er velkommen til at blive kreativ med placeringen og stilen på dit mønster. Geometriske udskrifter vil også se godt ud og give mere overflade til guldbladet at overholde. Glædelig DIY-ing!