Jeg nyder virkelig at bruge forskellige typer vævemateriale, når du arbejder med min Jewel Loom. En af de første ting, jeg forsøgte for længe siden, da man laver stykker på en beading væv, var kunstnerisk tråd. Denne permanent farvede kobbertråd er så let at arbejde med. Du kan bruge de tyndere målere som 26g eller 28g til dine warps tråde og en tungere måle som 22 til at væve gennem perlerne og skabe former. Kunstnerisk ledning fås i mange smukke farver og størrelser og findes i det meste af perlebutikker gennem hele landet. 

I en nylig tutorial på min blog skabte Judy Hayes dette fantastiske Funky Woven Fabric Armbånd ved hjælp af revne strimler af muslin og malet stof.

Her er et lille stykke fra instruktionerne. 

Jeg brugte smalle strimler af trykte stoffer til vævning, omkring ¼-⅜” bred. Disse var rester fra en tote taske projekt! Nogle af vævningen er sammen med 2 strimler, og andre strimler er single. Jeg fortsatte med at tilføje strimler, efterlader enderne stikker ud, indtil den var lang nok til at passe mit håndled. Så syede jeg på klare aqua frø perler med perle bomuld. De tilføjes tilfældigt midt i armbåndet. Jeg sys på tværs af armbåndets ender med perlebomuldet for at sikre kæde- og vævestrimlerne. Jeg skærer kædebåndene omkring ¼” fra vævningen for at fjerne den fra Jewel Loom.

Great Job Judy! Du får mig til at rive ting og pakke det omkring min væv! Super inspirerende og sjovt. 

I en anden tutorial på min blog brugte Judy Hayes læder til hendes warp-tråde. Jeg elsker personligt dette udseende og brugervenlighed med den tyndere 1mm tykke læder cording. Jeg arbejder på et stykke nu ved hjælp af denne teknik, der vil blive præsenteret på mit næste smykke tv-udseende den 10. september 2014 på Jewel School-programmet, der flyver klokken 10:00 til middag EST. 

I Judys egne ord har jeg beundret wrap armbånd som dette i nogen tid. Jeg har aldrig lavet en, fordi det var svært at holde læderet lige under vævning af perlerne. Så kom ideen om at bruge Jewel Loom til mig! Det var ret nemt at lave dette læderarmbånd! Her er et par tips til at arbejde med læderet på en perlevæv. 

  • Mest sandsynligt vil læderet strække sig på væven. Sæt trådholderen på plads, når du ikke arbejder på armbåndet. Det kan være nyttigt at forlade det, hvis læderet strækker sig for meget.
  • Stagger perlen mønster, så når det er pakket ind, er de samme perler ikke ved siden af ​​hinanden.
  • Hav det sjovt med dette! Der er mange mulige farver og perler kombinationer! 

Glad beading, juveler