• 01 af 26

  Ugly Blue Surprise Quilt

  En af de bedste måder at lære at arbejde med farve og farve værdi (og vælg stoffer) er at se quilts, som andre quilters betragter som fejl. Det er fejl, der hjælper os med at vokse – og hjælpe med at give nye quilters et indblik i, hvad de ikke skal gøre.

  De quiltmagere, der indgav disse dyner mærkede dem grimme. Jeg tror måske, at overraskelse dyner kan være et bedre ord. Og nogle af dynene i dette galleri er første dyner – meget gode første dyner.

  Nu var mit eget indlæg ikke et første dyne og er virkelig virkelig grimt! Her er hvad Kitty havde at sige om galleriet:
  Det er bare hver persons opfattelse baseret på hvad han / hun forventede at gøre vs., hvad der faktisk kom igennem. Jeg har været skuffet over nogle af mine dyner, men må indrømme at jeg aldrig har set et grimt dyne. For mig har alle dyner et særligt sted.

  Jeg tror Kitty er helt korrekt.

  Ugly Quilts Photo Gallery

  Fra Genbrug Sally: Dette er ikke min første grimme quilt – det er en af ​​mange, og et eksempel på hvad der sker, når du drikker og quilt … LOL.

  Fortsæt til 2 af 26 nedenfor.

 • 02 af 26

  Thomas Tank Engine Quilt … oops

  Ugly Quilts Photo Gallery

  Fra Gina: Dette var mit første forsøg på at skabe noget fra bunden, før jeg lærte at rigtig quilt. Jeg havde ingen hjælp eller vejledning, kun en 2 år gammel dreng begejstret for Thomas Tank-motoren og en flok cheep grimme stoffer. Hvis du kan fortælle, er øjnene fyldte og blæste ud. For rare.

  Fortsæt til 3 af 26 nedenfor.

 • 03 af 26

  Afras uglieste quilt

  Ugly Quilts Photo Gallery

  Fra Afra: Jeg lavede denne dyne fra alle de venstre overs fra de første par dyner, jeg lavede. Jeg havde kun været quilting i omkring et år, og jeg havde ikke meget ide om farve eller mønster. Hvis jeg kunne gøre det over, ville jeg tage mere tid til at overveje mønster og farvefordeling.

  Fortsæt til 4 af 26 nedenfor.

 • 04 af 26

  Diane’s Ugly Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Diane: Hvad tænkte jeg? Dette var kun min anden quilt, og jeg tror, ​​at jeg lavede en fejl i mine stofvalg. Men min familie kan lide quiltet og jeg vil nok holde det på væggen (i et soveværelse ovenpå).

  Fra Janet: Diane, jeg vil vædde på, at jeg hører fra mange mennesker, der elsker denne quilt, som tror, ​​at det ikke skal være i Ugly Quilts galleriet.

  Fortsæt til 5 af 26 nedenfor.

 • 05 af 26

  Min Ugliest Quilt nogensinde

  Fra Debby: Jeg elskede denne sort og hvid Zebra print med de lyse farver, men da jeg lagde det sammen, var det bare for meget. Jeg tror, ​​jeg gerne vil have stoffet i mindre doser. Judy (Sisneros) ville være bange for resultaterne af denne quilt, kaldet Pizazz on Point.

  Fortsæt til 6 af 26 nedenfor.

 • 06 af 26

  Virkelig Ugly Crazy Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra freemanor: Jeg lavede velgørenhed dyner, skøre quilt stil og centrerede alt, hvad jeg troede ville interessere børn. Dette er et center, jeg aldrig skulle have brugt.

  Fortsæt til 7 af 26 nedenfor.

 • 07 af 26

  Dott’s Skalletæppe Quilt – 1987

  Ugly Quilts Photo Gallery

  Fra Michele: Dette var en af ​​mine første dyner. Det var 1987, og jeg boede i Lawrenceville, Georgien. Jeg gik ind i min første dynebutik blev forelsket. Jeg købte stumper af pundet og lavede dynen i en klasse. Det så godt ud til mig på det tidspunkt, men jeg synes det er virkelig grimt nu, fordi farverne ikke går sammen.

  Jeg ville kun bruge tre eller fire farver, som rød, hvid og sort. Gul, blå og hvid. Alle farver, der ser godt sammen. Jeg lærte at lægge stoffer sammen for at få den varme fuzzy følelse senere i min quilting rejse. Jeg er mere forsigtig med min søm nu, ved hjælp af en mindre søm, så dynen ikke adskilles. Jeg var nervøs i begyndelsen, for det var første gang, jeg brugte en kvart tommer søm, og jeg var bekymret for sømmen ikke ville matche op.

  Fortsæt til 8 af 26 nedenfor.

 • 08 af 26

  Efteråret faldt på ansigtstæppet

  Ugly Quilts Photo Gallery

  Fra Cathartes: Dette var ikke min første quilt, men det var mit første ambitiøse forsøg på et travlt mønster. Tygvalgene så så godt udlagt ud for hinanden. Derefter skarede jeg og pieced det hele til et forfærdeligt rod. Det tog mig 2 år at komme igennem det, da det var så grimt. Men jeg var ikke ved at spilde alle disse stykker stof.

  Fortsæt til 9 af 26 nedenfor.

 • 09 af 26

  Ug Leeey Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra dorisy123: Da jeg først begyndte at quiltede, arbejdede jeg meget med scraps. Jeg fik dem fra en gruppe, der elsker at quilt – de var mere end taknemmelige for at slippe af med dem. Nogle sagde, at denne dyne var meget flot, men jeg tror, ​​at de bare var støttende. Det var nok at få mig tilsluttet dette håndværk. Nu bruger jeg skraberne på en bedre mere organiseret måde, og jeg føler, at de virkelig ser meget pænere ud (alligevel i mine øjne).

  Fortsæt til 10 af 26 nedenfor.

 • 10 af 26

  Virkelig Ugly Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Cindy: Jeg ønskede at lave en quilt til min datter. Så jeg besluttede at bruge nogle kladder, jeg havde. Efter at have lagt det sammen, kunne jeg slet ikke lide det, og jeg kalder det min “Virkelig grimme”. Jeg var kort en quiltblok og lavede en ni plaster ud af sort og hvid. Farverne (til mig) går slet ikke sammen. Nogle af blokkerne stemmer ikke rigtigt sammen. Denne ene var min lærings quilt, og jeg ville vælge forskellige farver, hvis jeg skulle gøre dette mønster over. Det vil gøre et flot gulvtæppe til at se tv. Min datter sagde, at hun kan lide det bare fordi jeg lavede for hende.

  Fortsæt til 11 af 26 nedenfor.

 • 11 af 26

  Ugly (men varm) Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Gail: Jeg troede, det ville være en god ide at lave en quilt ud af alle mine fløjter – forkert! Jeg bruger denne dyne på sengen, fordi det er virkelig varmt, med flannel på den ene side og fleece på den anden, men jeg dækker det med en flot dyne, så ingen ser det.

  Fortsæt til 12 af 26 nedenfor.

 • 12 af 26

  Kokopelli Stack og Slash Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Liz: Min svigerinde gav mig dette stof til at lave et quilt til hende. Nice udskrifter, men alt for travlt. Jeg tilføjede nogle marmor til at tone det ned nogle. Men jeg hader virkelig resultaterne, selvom hun kan lide det. Vil helt sikkert bruge et andet mønster næste gang og sandsynligvis adskille udskrifterne med en solid sort.

  Fortsæt til 13 af 26 nedenfor.

 • 13 af 26

  Varm Ugly Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Myna: Farven er forfærdelig. Mønsteret er smukt. DH elsker det. Det er bundet, ikke quiltet, og det er meget varmt. Designet kunne have været så smukt med bedre farvekoordinering.

  Fortsæt til 14 af 26 nedenfor.

 • 14 af 26

  Patriotiske Pusles Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra KyleAnn: Jeg har ikke afsluttet denne quilt, og det vil nok ikke.

  Jeg elsker mystiske dyner, men jeg har meget at lære om, hvordan farver og udskrifter går (eller ikke går) sammen (vores instruktioner: 1 lys, 1 medium, 1 mørk). Der er for meget commonality i mine udskrifter, og quiltet er for travlt, for travlt. Jeg elsker de enkelte udskrifter.

  Fortsæt til 15 af 26 nedenfor.

 • 15 af 26

  Janets “Hvad tænkte jeg?” Ugly Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Her er en af ​​mine grimme dyner – jeg har ingen anelse om, hvad der egentlig havde mig til at afslutte det, for jeg vidste, det var ret forfærdeligt, så snart det blev spist sammen.

  Designet er okay dog ​​- det er mit stof valg, der er, godt, forfærdeligt. Mønsteret er online, hvis du gerne vil give det en chance.

  Vær venlig at redde denne grimme lille dyne

  Fortsæt til 16 af 26 nedenfor.

 • 16 af 26

  Bahama Mama Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Ruth: Jeg tilmeldte mig denne klasse, og vi blev alle tilbage til vores egne enheder til stof og farve. Som du kan se, er jeg ikke god til at vælge farve og stof. Siden jeg lavede dette holder jeg med quilt kits. Jeg har kaldt dette den grimeste quilt nogensinde lavet, og min instruktør var meget enig med mig. Men min mand kan lide det, så det bliver vant.

  Fortsæt til 17 af 26 nedenfor.

 • 17 af 26

  Glitrende Gems fra APQ Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Jennifer: Dette var min første dyne lavet af retninger. Jeg lavede quiltet til min søster for at lade mig blive hjemme hos henne i et år i 1999. Jeg brugte en flok skrotmateriale, der matchede i farve, men ikke i udskriftsvalg. Jeg ville helt sikkert vælge forskellige udskrifter næste gang og bruge mere faste stoffer. Du kan virkelig ikke se et mønster til quiltet. Min søster elsker det virkelig og skatter det, men jeg synes, det er den grimeste dyne, jeg nogensinde har lavet.

  Opdatering Her er en del af, hvad Jennifers søster sagde, da hun så quiltet online:

  “Ja, den dårlige quilt! Det er ikke grimt! Jeg vil aldrig dele med det, fordi det blev lavet med kærlighed og beslutsomhed. Jeg synes, at denne quilt skal være i ‘Quilts, kun en søster kunne elske’ hjemmeside.”

  Fortsæt til 18 af 26 nedenfor.

 • 18 af 26

  Neil’s Ugly Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Kat: Jeg lavede dette til en ven, der har en passion for de lyseste, grimeste skjorter han kan finde (ja, han bærer faktisk dem …. sjovt). Jeg tog flere måneder for at finde ud af skraber af de mest blødgørende bomuldsstoffer, jeg kunne få fra andre quilters og fra donerede stoffer fra andre til vores quilting gruppe. Jeg mente at gøre en quilt så grimt, at du ikke kunne se på det uden solbriller, men det lignede sådan – faktisk ret muntert. Men jeg sender det alligevel som Neils ugle Quilt.

  Fortsæt til 19 af 26 nedenfor.

 • 19 af 26

  Orange Sherbet Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Deborah: Disse var blokke af måneden, jeg lavede tilbage i 2004. Jeg besluttede at sætte dem sammen med et batik stof i 2008. Jeg synes bare, farverne er forfærdelige! Nogen kan lide det, men ikke mig! Jeg ville ønske, at jeg havde brugt forskellige farver for at forbedre blokke.

  Fortsæt til 20 af 26 nedenfor.

 • 20 af 26

  Rods Scrap Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Rod: Efter at jeg havde gjort færdig med at sy, ville jeg sy resterende skraber sammen – de blev den grimeste quilt. Jeg gav quiltet til min voksne nevø og fortalte ham, at jeg også ville gøre ham til en god en, som jeg gjorde.

  Fortsæt til 21 af 26 nedenfor.

 • 21 af 26

  Inges Snowball Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Inge: Her er min top i et Snowball quilt til dit Ugly Quilt Gallery. Mine sneboller er for travle. Jeg ved ikke, hvordan man skal færdiggøre denne quiltop, men jeg har til hensigt at gøre det. Måske finde en ret grænse? Brug floss til at binde i samme farve?

  Fortsæt til 22 af 26 nedenfor.

 • 22 af 26

  Justins Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Shirley: Jeg kan godt lide at lave børns dyner. En af mine dagplejebørn plukket de udskrifter, han ønskede i hans quilt. Jeg var begrænset med tiden, så det blev lavet om få dage. Som du kan se, er det et rod. Hvis jeg skulle gøre det, ville jeg vælge forskellige stoffer og lave blokke … og tage min tid på at lægge det sammen … og lægge det ud, før du syr det … men så lærer jeg stadig.

  Fortsæt til 23 af 26 nedenfor.

 • 23 af 26

  Bu ** Ugly Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Lucky: Jeg fandt dette (kun øverst) ved et garage salg. Mine venner kalder det Bu ** Ugly. Men jeg havde det færdig og vurderet. Overraskelse, det er værd at få hundrede dollars!

  Bemærk fra Janet: Stjernerne er mine – at holde kontakten med mine retningslinjer … smil …

  Fortsæt til 24 af 26 nedenfor.

 • 24 af 26

  Til Pets Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Debbie: Jeg er selvuddannet, så det er den første dyne jeg gjorde. Mønsteret er fra en bog, jeg kom på biblioteket. Blues og gule skulle have været smukke, men pointene blev afskåret, og jeg var nødt til at fudge på at sætte blokke sammen. Dette går i min bil til mine kæledyr. De har ikke noget imod den grimme ting.

  Fortsæt til 25 af 26 nedenfor.

 • 25 af 26

  Lilla katastrofe Quilt

  Billeder af Ugly Quilts

  Fra Kathleen: Dette var en af ​​mine første dyner. Det er “angiveligt” Bento Box-mønsteret, men jeg ved bare ikke, hvad jeg tænkte. Tilsyneladende troede jeg, at alt lilla stof ville være dejligt – og jeg tog fejl. Jeg gav den til min ikke-quilty søster, og hun lagde den på sin søns seng. Ingen regning for smag jeg gætter på.

  Fortsæt til 26 af 26 nedenfor.

 • 26 af 26

  Mardi Gras Disasster Quilt

  Ugly Quilts Photo Gallery

  Fra Pamela: Dette var ikke min første quilt. Jeg lavede faktisk nogle få gode før denne debacle. Jeg kan huske at hente dette smukke pansy stof i quiltbutikken og tænkte på, hvor fint det ville se ud med det rigtige mønster og stof combo! Desværre er dette “skinnehegn” katastrofe ikke det.

  Hvad der er fantastisk for mig, er, at jeg fortsatte med at sy sammen og tænkte, at når jeg fik det hele sammen, ville det se bedre ud. Det har været gemt væk på bagsiden af ​​mit skab i to år.